AsiL MizaH ForuM Ana Sayfası
Forum Kılavuzu  •  Arama  •  Üye Listesi  •  Kullanıcı Grupları  •  Üye Ol  •  Profiliniz  •  Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın  •  Oturum Aç

@asilmizah.com uzantılı (sınırlı sayıdaki) msn adresi almak için

AsiLMizaH diyor ki -> " Yeni yıl size sağlık, başarı, mutluluk ve huzur getirsin. "
Hoşgeldin Misafir

Üye Ol

Kapat
Kapat

AsiLMizaH.CoM Forum Ana Sayfası » Müzik GeneL » BiyografiLer » Yılların Eskitemediği Grup: Ayna

Cevap Gönder
 Yılların Eskitemediği Grup: Ayna
Yazar Mesaj
Ozzy

TecrübeLi
TecrübeLi

Tema: extremedarkred

Ruh Hali: Ruh Hali

Level : 27
Paylaşım: 197 / 1795  
 11%
Güç:      857 / 857  
 100%
Tecrübe:  61 / 83  
 73%
ForumTarih: Pts 10 Kas 2008 01:50    Mesaj konusu: Yılların Eskitemediği Grup: Ayna Alıntıyla Cevap Gönder

Grup Ayna

Erhan Güleryüz ve Cemil Özeren'in dostlukları üniversite yıllarına dayanmaktadır. Cemil Özeren Bodrum'da kendi rock ağırlıklı grubu ile müzik çalışmalarını sürdürmekteydi... Erhan Güleryüz ise "Güller Açtı" ve "Garibim" adlı solo albümlerinden sonra grup kurma planını aktif hale getirmek istiyordu... Erhan Güleryüz Cemil Özeren'e kaset teklifinde bulundu. Bu teklife ilk başta inanamayan Özeren, Güleryüz'ün teklifiyle İstanbul'a geldi. Güleryüz'ün repertuarını gördükten sonra arkadaşının teklifini kabul etti ve Ayna Grubu'nun temelleri de böylece atılmış oldu. 1996 yılında müzikseverlerin karşısına çıkan grubumuz, 'Ceylan' isimli parçası ile büyük beğeni topladı. Anonim bir halk türküsü olan bu şarkı Ayna'nın rock tarzındaki yorumu ile müzik listelerinde en üst sıralara çıktı. Daha sonra çıkardığı albümler ile de çizgisini koruyan Ayna, gördüğü ilgiyi devam ettirdi. Albümlerinde halk müziği örneklerini rock ve zaman zaman hicaz motifleriyle süsleyerek kendi tarzlarını oluşturdular. Yurt çapında verdikleri konserlerle dinleyenlerinden uzak kalmayan grup, bu yolla Anadolu'da da büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Ayna Grubu, Cumhuriyetimiz'in 75'inci yılı kutlamalarında Başbakanlık tarafından özel olarak görevlendirildi. Bugüne kadar ki en kapsamlı Güneydoğu turnesini tamamlayan grup; Çankırı, Çorum, Gümüşhane, Kars, Erzincan, Bitlis, Hakkari, Bingöl, Elazığ, Mardin, Midyat, Kahramanmaraş, Şırnak, Cizre, Urfa, Siirt, Afşin, Elbistan ve Ağrı'nın da aralarında yer aldığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun birçok yerinde konser verdi. Karadeniz'deki il ve ilçelerde turnesine devam eden grubumuz, Türkiye'yi dolaştıktan sonra dünya turnesine çıktı.

ERHAN GÜLERYÜZ İstanbul Çekmece doğumlu. Müziğe ortaokul yıllarında davul çalarak başlar. Lisede gitarla tanışır. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi bölümünde okurken Hard rock grupları kurar. Üniversiteden sonra Mesleğiyle ilgili işler yapmaya çalışır fakat aklı hep müziktedir. "Takım elbise ve kravat bana uymadı" deyip müzik hayatına atılır. Ayna grubu ile Türkiye’nin 80 ilinde konser turnelerine katıldı. Birçok sanatçıya beste ve söz verdi. Rüzgar Yapım bünyesinde Ayna grubunun yanı sıra müzik hayatına aranjörlük ve yapımcılık çalışmaları ile de devam etmektedir.

CAN GÜNEY 1971 İstanbul doğumlu olan Can Güney 17 yıldır sürdürdüğü müzik yaşantısını, ilk solo albümüyle pekiştirdi.
Ayna grubunun kurucuları arasında yer alan Can Güney, grupla birlikte 4 albüm ve 500 den fazla konserde elektro gitarıyla eşlik etti. Daha önce bir çok ünlü müzisyene gitarıyla eşlik eden Can Güney kendi solo albümünde beste ve yorumcu kimliğiyle dikkatleri çekiyor. Albümünde 6 parçanın bestesi kendisine ait olan Can Güney yeni grubu "Can Güney ve Adaşlar"ı 20 Mart 2003 de kurdu. Grubun isim babalığını üstlenen ve kendisine her konuda destek olduğunu her fırsatta dile getiren yılların eskitemediği Ersen Dadaşlar, "Can Güney modern çağın en güçlü rockçısı olacaktır" dedi. Zeynep Talu'nun ilk kez vokal yaptığı albümde bir, dikkat çeken önemli olayda, Erkin Koray'ın albümünde "Gönül Salıncağı" adlı eserde çalmış olduğu bongoları tam 35 yıl aradan sonra tekrardan Can Güney'i kırmayarak stüdyoda bongoları çalan yılların tecrübesi Sayın İlkin Dinletir'in performansıdır. Bireysel (Anadolu rock formatlı) sahne çalışmalarında da bulunan Can GÜNEY, Erhan Güleryüz ile süresiz gönül birliği içerisinde ayna grubundaki çalışmalarına istikrarlı bir şekilde devam etmektedir.
ORÇUN ÇOLAK 03.05.1977 İstanbul’da doğdu. Müziğe ne zaman başladığını hatırlamıyor. Neden müzik onuda bilmiyor. 7 senedir ayna gurubuyla birlikte CAN ERGENLER --------------- FERDA ORÇUN ACA Müzik hayatına 16 yaşında Ayna grubunun enstrümanlarını taşıyarak başladı.. Ayna grubuna profesyonel anlamda Denizden Geliyoruz albümünde dahil oldu...

Ayna Albümleri
Gittiğin Yağmurla Gel (1996) 6 Haziran
Ceylan Remixes (1997) 6 Ocak
Dön Bak Aynaya (1998) 20 Haziran
Şarkılar - Türküler (1999) 4 Haziran
Çayımın Şekeri (2000) 25 Haziran
Bostancı Durağı (2002) 17 Mayıs
Denizden Geliyoruz (2004) 22 Haziran
Ayna Buğusu (2005) 22 Haziran
Nefes (2006) 22 Mayıs
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
Ozzy

TecrübeLi
TecrübeLi

11%
 100%
 73%
ForumTarih: Pts 10 Kas 2008 01:54    Mesaj konusu: Yılların Eskitemediği Grup: Ayna Alıntıyla Cevap Gönder

Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
Ozzy

TecrübeLi
TecrübeLi

11%
 100%
 73%
ForumTarih: Pts 10 Kas 2008 02:11    Mesaj konusu: Yılların Eskitemediği Grup: Ayna Alıntıyla Cevap Gönder

Bende Farklı Bir Yeri Olan "Çayımın Şekeri"

İlkokulda olduğumuz zamanlardı . . .O zamanlar Stormrage ile bayağı hoşumuza giden bir şarkı vardı.Karar vermiştik,bu şarkıyı ezberleyip müzik dersinde tahtaya çıkıp söyleyecektik.Televizyonun karşısına geçip Kral Tv de bu şarkının çıkmasını beklediğimi hatırlıyorum.Tekrar tekrar izlemiştik(:
Ve o gün geldi çattı birbirimize verdiğimiz cesaretle çıktık ve şarkımızı söyledik. . .Belki başkaları için küçük ama o küçük yürekler için büyük birşeydi bu olay(:

Herneyse Ayna grubuna bu ve bunun gibi olan diğer güzel parçaları için teşekkürler(:
Başa dön
Stormrage

TecrübeLi
TecrübeLi

Level : 23
Paylaşım: 931 / 1225  
 76%
Güç:      0 / 585  
 0%
Tecrübe:  47 / 65  
 72%
ForumTarih: Pts 10 Kas 2008 12:58    Mesaj konusu: Yılların Eskitemediği Grup: Ayna Alıntıyla Cevap Gönder

Ozzy demiş ki:
İlkokulda olduğumuz zamanlardı . . .O zamanlar Stormrage ile bayağı hoşumuza giden bir şarkı vardı.Karar vermiştik,bu şarkıyı ezberleyip müzik dersinde tahtaya çıkıp söyleyecektik.Televizyonun karşısına geçip Kral Tv de bu şarkının çıkmasını beklediğimi hatırlıyorum.Tekrar tekrar izlemiştik(:
Ve o gün geldi çattı birbirimize verdiğimiz cesaretle çıktık ve şarkımızı söyledik. . .Belki başkaları için küçük ama o küçük yürekler için büyük birşeydi bu olay(:

Herneyse Ayna grubuna bu ve bunun gibi olan diğer güzel parçaları için teşekkürler(:

ben kaseti almıstım da rahat etmiştik..gerci az da kalmıstı ya.. =)

nedense cıkıp soyledigimiz kısım su an hayal meyal aklımda =) ufak tefek ayrıntılar var hafızamda kalan.. boyle arkamız donukken birden dönmek gibi filan =)

neyse ya..

tesekkurler Ozzy =)
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder
pıtırcan

KıdemLi
KıdemLi

Level : 52
Paylaşım: 6899 / 10781  
 64%
Güç:      0 / 5147  
 0%
Tecrübe:  251 / 291  
 86%
ForumTarih: Pts 10 Kas 2008 17:52    Mesaj konusu: Yılların Eskitemediği Grup: Ayna Alıntıyla Cevap Gönder

ayna'nın şarkılarının çoğunu severim ben. şarkı için de bu hoş anı için de teşekkürler(:
benimle oynar mısın benimle umutla ve neşeyle.
benimle oynar mısın benimle..
Başa dön
delimanyak

AsıLMizaH FaN
AsıLMizaH FaN

Level : 61
Paylaşım: 17754 / 17754  
 100%
Güç:      0 / 8476  
 0%
Tecrübe:  224 / 420  
 53%
ForumTarih: Pts 10 Kas 2008 18:42    Mesaj konusu: Yılların Eskitemediği Grup: Ayna Alıntıyla Cevap Gönder

ben o kelin gözlerini gördüm!

[ aptalın aptal olduğunu bilmek ve ona göre davranmak kibir değildir ] (^^,)
Başa dön
sıpa

Moderator
Moderator

Level : 35
Paylaşım: 2020 / 3484  
 58%
Güç:      0 / 1663  
 0%
Tecrübe:  2 / 130  
 1%
ForumTarih: Pts 10 Kas 2008 20:38    Mesaj konusu: Yılların Eskitemediği Grup: Ayna Alıntıyla Cevap Gönder

pıtırcan demiş ki:
ayna'nın şarkılarının çoğunu severim ben. şarkı için de bu hoş anı için de teşekkürler(:

sustum </3
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Ozzy

TecrübeLi
TecrübeLi

11%
 100%
 73%
ForumTarih: Çar 12 Kas 2008 17:57    Mesaj konusu: Yılların Eskitemediği Grup: Ayna Alıntıyla Cevap Gönder

Stormrage demiş ki:
Ozzy demiş ki:

ben kaseti almıstım da rahat etmiştik..gerci az da kalmıstı ya.. =)

nedense cıkıp soyledigimiz kısım su an hayal meyal aklımda =) ufak tefek ayrıntılar var hafızamda kalan.. boyle arkamız donukken birden dönmek gibi filan =)

neyse ya..

tesekkurler Ozzy =)

boyle arkamız donukken birden dönmek gibi filan =)

Hehe o ayrıntılar aklımda kalmamış sahneye çokta güzel ayak uydurmuşuz(:Çok güzel yapmıştık gerçekten.O günün bir fotosu bir videosu olsa ne de hoş olurdu ama(:

Ahh ama nerede o eski aynalı günler. . .

Neyse ne demek ben teşekkür ederim;)
Başa dön
_tıbbiyelim_

Işık Saçan
Işık Saçan

Level : 9
Paylaşım: 36 / 193  
 19%
Güç:      42 / 92  
 45%
Tecrübe:  11 / 20  
 55%
ForumTarih: Per 13 Kas 2008 14:02    Mesaj konusu: Yılların Eskitemediği Grup: Ayna Alıntıyla Cevap Gönder

hım.. teşekkürler bilgiler için.. bende severim bu grubu..

TecrübeLi
TecrübeLi

Level : 23
Paylaşım: 931 / 1225  
 76%
Güç:      0 / 585  
 0%
Tecrübe:  47 / 65  
 72%
ForumTarih: Çar 07 Oca 2009 01:01    Mesaj konusu: Yılların Eskitemediği Grup: Ayna Alıntıyla Cevap Gönder

Ozzy demiş ki:
O günün bir fotosu bir videosu olsa ne de hoş olurdu ama(:

cidden bir video hoş olurdu :D
Başa dön
Mesajları göster:   
Cevap Gönder AsiLMizaH.CoM Forum Ana Sayfası » Müzik GeneL » BiyografiLer » Yılların Eskitemediği Grup: Ayna Saatler GMT +2 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Başlıklar
Konu Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok SlipKnoT (tüm grup) terjude BiyografiLer 1 Cmt 13 Arl 2008 19:33
Yeni mesaj yok Grup 110 Ozzy Şarkı SözLeri 0 Pts 24 Kas 2008 02:15
Yeni mesaj yok Ayna-Ahu Gözlüm Ozzy Müzik GeneL 0 Cmt 18 Ekm 2008 16:49
Yeni mesaj yok Ayna testi apocol Korku 32 Çar 09 Tem 2008 16:21
Yeni mesaj yok haftanın üyesi ne haftanın be yılların üyesiyim ben zhhz delimanyak En'lerimiz 49 Cmt 14 Tem 2007 15:06

mizah komik forum oyun animasyon en çok video yuotube komedi komik animasyonlar mizah forum komik videolar oyunlar animasyon oyunlar forum mizah animasyonlar videolar komik forum youtube mizahi forum komik asil komik resimler karikatürler eğlence eğlenceli resimler wallpaperler rock metal rap müzik sayfaları komikler karikatür siteleri yutube yotube web sitesi sayfası

Designed by AsiL Bilişim based on phpbb
All Rights Reserved © 2006 AsiLMizaH.CoM :: Top