AsiL MizaH ForuM Ana Sayfası
Forum Kılavuzu  •  Arama  •  Üye Listesi  •  Kullanıcı Grupları  •  Üye Ol  •  Profiliniz  •  Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın  •  Oturum Aç

@asilmizah.com uzantılı (sınırlı sayıdaki) msn adresi almak için

AsiLMizaH diyor ki -> " Yeni yıl size sağlık, başarı, mutluluk ve huzur getirsin. "
Hoşgeldin Misafir

Üye Ol

Kapat
Kapat

AsiLMizaH.CoM Forum Ana Sayfası » Aşk & Edebiyat & Felsefe » HikayeLer » vardır bunda da bi hayır

Cevap Gönder
 vardır bunda da bi hayır
Yazar Mesaj
shh..!sessizlik

Psikopat
Psikopat

Tema: subSilver

Ruh Hali: Ruh Hali

Level : 45
Paylaşım: 3928 / 7015  
 56%
Güç:      0 / 3349  
 0%
Tecrübe:  30 / 213  
 14%
ForumTarih: Sal 05 Haz 2007 18:21    Mesaj konusu: vardır bunda da bi hayır Alıntıyla Cevap Gönder

Bir zamanlar Afrika'daki bir ülkede hüküm süren bi kral vardı.
Kral, daha cocuklugundan itibaren arkadaş olduğu, birlikte buyudugu bir dostunu hic yanından ayırmazdı.
Nereye gitse onuda beraberinde götürürdü.
Kralın bu arkadaşının ise değişik bir huyu vardı.
İster kendi başına gelsin ister başkasının, ister iyi olsun ister kotu, her olay karşısında hep aynı şeyi söylerdi.
Bundada bir hayır var! Bir gün Kralla arkadaşı birlikte ava cıktılar.
Kralın arkadaşı tüfekleri dolduruyor.Krala veriyor, kral da ateş ediyor.
Arkadaşı muhtemelen tufeklerinden birini doldururuken yanlışlık yaptı ve kral ateş ederken tüfeği geriye doğru patladı ve kralın baş parmağı koptu.Durumu gören arkadaşı her zaman ki sözünü soyledi.
BUNDA DA BİR HAYIR VAR!!
Kral acı ve öfkeyle bağırdı.
Bunda hayır filan yok! Görmüyormusun! parmagım koptu?
ve sonra da kızgınlığı gecmediği icin zindana attırdı.
Bir yıl kadar sonra kral insan yiyen kabilelerin yaşadığı ve aslında uzak durması gereken bir bölgede bir kaç adamıyla birlikte avlanıyordu.Yamyamlar onları elegeçirdiler ve köylerine götürdüler. ellerini ayaklarını bağladılar ve köyün meydanına odun yığdılar.Sonrada odunların ortasına diktikleri direklere bağladılar tam odunları tutuşturmaya geliyorlardı ki, Kralın baş parmağının olmadığını farkerttiler. Bu kabile batıl inançları nedeni ile uzuvlarından bir eksik olan insanları yemiyordu.Böyle bir insanı yedikleri taktirde başlarına kötü olaylar geleceğine inanıyorlardı.Bu korkuyla Kralı cözdüler ve salıverdiler.
Diger adamlerı ise pişirip yediler.Sarayına döndüğünde kurtuluşunun kopuk parmağı sayesinde gerçekleştiğini anlayan kral önce kaç yıllık arkadaşına reva gördüğü muamele den dolayı pişman oldu.Hemen zindana koştu ve zindandan cıkardığı arkadaşına başından geçneleri bir bir anlatttı.Haklıymışsın dedi parmağımın kopmasında gerçekten de bir hayır varmış.İşte bu yüzden, seni bu kadar uzun süre zindanda tututuğum icin özür diliyorum.Yaptığım cok haksız ve kötü bir şeydi.hayır diye karşılık vrerdi arkadaşı.BUNDA DABİR HAYIR VAR!!!
Nedi yorsun ALLAH(c.c) aşkına diye hayretle bağırdı.Kral bir arkadaşını bir yıl boyunca zindanda tutumamın neresinde hayır olabilir.Düşünsene, ben zindanda olmasaydım seninle birlikte avda olurdum, değil mi? .... Ve sonrasını düşünsene...
pıtırcan

KıdemLi
KıdemLi

Tema: extremedarkred

Ruh Hali: Ruh Hali

Level : 52
Paylaşım: 6899 / 10781  
 64%
Güç:      0 / 5147  
 0%
Tecrübe:  251 / 291  
 86%
ForumTarih: Sal 05 Haz 2007 18:27    Mesaj konusu: vardır bunda da bi hayır Alıntıyla Cevap Gönder

alkış alkış
benimle oynar mısın benimle umutla ve neşeyle.
benimle oynar mısın benimle..
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Cevap Gönder AsiLMizaH.CoM Forum Ana Sayfası » Aşk & Edebiyat & Felsefe » HikayeLer » vardır bunda da bi hayır Saatler GMT +2 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Başlıklar
Konu Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok asla hayır diyemediğiniz 3şey? asabiyet-ül arıza AnketLer & BiLmeceLer 13 Çar 06 Ağu 2008 18:23

mizah komik forum oyun animasyon en çok video yuotube komedi komik animasyonlar mizah forum komik videolar oyunlar animasyon oyunlar forum mizah animasyonlar videolar komik forum youtube mizahi forum komik asil komik resimler karikatürler eğlence eğlenceli resimler wallpaperler rock metal rap müzik sayfaları komikler karikatür siteleri yutube yotube web sitesi sayfası

Designed by AsiL Bilişim based on phpbb
All Rights Reserved © 2006 AsiLMizaH.CoM :: Top