Tarih: Per 14 Şub 2008 16:42 Mesaj konusu: Var Mısın Yok Musun Oyunu [Acun Ilıcalı Varmısın Yokmusun]
_________________ Senin kanununda aşkla ölmek yasaksa !
Gün gelip yüreğin beni de unutucaksa !
Senden yadigar bir resim kalacaksa !
Yok İstemem SAKIN Sevme Beni !!! .
Tarih: Per 14 Şub 2008 17:09 Mesaj konusu: Var Mısın Yok Musun Oyunu [Acun Ilıcalı Varmısın Yokmusun]
haha HAYRİ sux HAMDİ rulezzz _________________ Marla’nın hayat felsefesi, bana söylediğine göre, ölmeye her an hazır oluşu.
Marla’nın hayatındaki trajedi ise ölmüyor oluşu.
[ aptalın aptal olduğunu bilmek ve ona göre davranmak kibir değildir ] (^^,)
Tarih: Cum 09 May 2008 15:29 Mesaj konusu: Var Mısın Yok Musun Oyunu [Acun Ilıcalı Varmısın Yokmusun]
750000 e bu kadar sevınıosa gel ben sana verıyım bea (:
farkındaysanız ytl dııl tl _________________ "İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler."
Cinsiyet: Şehir: boşver gittiğim yer daha önemli... Ruh Hali:
Level : 52
Paylaşım: 6899 / 10781
64%
Güç:
0 / 5147
0%
Tecrübe: 251 / 291
86%
Tarih: Cmt 15 Kas 2008 15:59 Mesaj konusu: Var Mısın Yok Musun Oyunu [Acun Ilıcalı Varmısın Yokmusun]
öhöm öhm ben shh..!sessizlik
pıtırı iteledim kenara klavyeyi mauseu kaptım
oyunu oynadık pıtır 5000TL ben seeeeee tabi ki en yüksek para 1000000TL sıfır bu kadar mıydı (H) hani daha fazlası da olabilir heheheh kıytırık bi burs bile çıkmaz şurda koındum trilyona iy mi _________________ gül ben gülünce sen de gül,hep benim yanımda ol,
koşalım birlikte yarınlara.anlat bana sevmeyi anlat,
elimden tut götür beni;gelecek güzel,mutlu günlere.
benimle oynar mısın benimle umutla ve neşeyle.
benimle oynar mısın benimle..
Tarih: Cmt 15 Kas 2008 16:44 Mesaj konusu: Var Mısın Yok Musun Oyunu [Acun Ilıcalı Varmısın Yokmusun]
kutuma gittim 100.000 kazandım =Pp ne olurdu bi 0 daha olsa =Pp
neyse, ben kendi kazancıma bakıp ( =Pp ) , shh..!sessizlik i de tebrik ediyorum.. (= _________________ Betrayer!? In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated.
Now, my blind eyes see what others can not...that sometimes the hand of fate must be forced!
Now go forth...unleash the tides of Doom...upon all those...who would oppose us.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız