AsiL MizaH ForuM Ana Sayfası
Forum Kılavuzu  •  Arama  •  Üye Listesi  •  Kullanıcı Grupları  •  Üye Ol  •  Profiliniz  •  Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın  •  Oturum Aç

@asilmizah.com uzantılı (sınırlı sayıdaki) msn adresi almak için

AsiLMizaH diyor ki -> " Yeni yıl size sağlık, başarı, mutluluk ve huzur getirsin. "
Hoşgeldin Misafir

Üye Ol

Kapat
Kapat

AsiLMizaH.CoM Forum Ana Sayfası » Komik ResimLer » Tsubasa Türkiye Milli Takımında! ...ve Diğer Gelişmeler...
Sayfa: 1, 2  Sonraki

Cevap Gönder
 Tsubasa Türkiye Milli Takımında! ...ve Diğer Gelişmeler...
Yazar Mesaj
Ozzy

TecrübeLi
TecrübeLi

Tema: extremedarkred

Ruh Hali: Ruh Hali

Level : 27
Paylaşım: 197 / 1795  
 11%
Güç:      857 / 857  
 100%
Tecrübe:  61 / 83  
 73%
ForumTarih: Cmt 15 Kas 2008 14:35    Mesaj konusu: Tsubasa Türkiye Milli Takımında! ...ve Diğer Gelişmeler... Alıntıyla Cevap Gönder

Nankatsu takımının efsane yıldızı Japon futbolcu Tsubasa'nın Türk vatandaşı olup ay yıldızlı formayı giymesini isteyen herkes bu çatı altında toplansın. Tsubasa Ozora'nın Mehmet Aurelio ya da Mert Nobre'den farkı olmadığını herkese gösterelim.

İçişleri Bakanlığı Tsubasanın Türk olması halinde alacağı nüfus cüzdanının bir örneğini yayınladı. Lütfen Tsubasanın bir an önce Türk vatandaşı olması için elimizden geleni yapalım. Desteğimizi arttıralım Tsu Türk OLSUN!!!

ÇARŞI Tsubasa'ya da KARŞI

Beşiktaş'ın taraftar grubu ÇARŞI nın yaptığı basın açıklamasında Tsubasa'nın Türk olmasıyla Milli takımın güçleneceğine inandıklarına ancak Tsu'nun çektiği bir şutun kaleye ortalama 45-50 dakika içerisinde gitmesinden dolayı takım performansının büyük ölçüde düşeceğine bu yüzden Tsubasa Ozora'nın Milli Takımda oynamaması gerektiğine inandıklarını belirttiler...

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Tsubasa Türk olmayı kabul edecek mi? İşte Tsubasa'nın beklenen cevabı !

Nankatsu'nun yıldız futbolcusu Tsubasa Ozora Nankatsu Takasahi tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Türk vatandaşlığına geçip geçmeyeceği konusunda açıklama yaptı.

İşte Tsubasa'nın açıklamaları:

"MİLLİ TAKIM KOLAY ADIMI DEĞİŞTİRMEK ZOR!.."

"Ben de açıkçası gazetelerden ve facebook dan takip ediyorum bu konuyu. Şu ana kadar bana resmi olarak gelmiş hiçbir teklif yok. Ama teklif gelirse çok gurur verici olacak iyi bir futbolcusunuz ki bir Milli Takım'dan size teklif geliyor demektir. Eğer böyle bir teklif gelirse yakınlarımla beraber oturur konuşurum" dedi.

ADIMI DEĞİŞTİRMEK ZOR OLUR

Tsubasa'nın Türk vatandaşlağına geçmesinde çekindiği tek bir durum var. O da isim değişikliği... Türk Milli Takımında oynamak benim için zor olmaz diyen Tsubasa "Zor olan adımı değiştirmek olur ama teklif gelirse bunu ciddi biçimde düşünürüm" dedi.

Tsubasa kimdir?

Nankatsu takımıyla Japonya Şampiyonası'na katılan sahaya çıktığında attığı gollerle tribünleri coşturan "Tsubasa Ozora" gemi kaptanının oğlu olarak dünyaya geldi. Futbol topu boyundayken kamyonun çarpmasıyla 100 metre uçan ancak topun üzerine düşünce kazadan sağ olarak kurtulan Tsubasa kısa bir süre içerisinde önce Japonya'da sonra tüm dünyada ün yaptı.

Özellikleri:
Kale direkleri üzerinde yürüyüp gol atabilir.
Kartal vuruşunu anlatmaya gerek yok...
Arkadaşının kafayla gol atması için ayaklarına destek de bulunur.
Kafes taktiği denilen rakip takımın bütün taktiklerini yok eder.
Kafası atarsa topla fileleri deler.
Kale çizgisinden rovöşata ile top çıkarır.

Özetle Tsubasa Türk olsun Milli takımın formasını giysin o zaman özlemini çektiğimiz Dünya Kupası ya da Avrupa Şampiyonalarına belki gideriz.Evet Sayın Fatih hocam söz sizde...

Flaş Flaş Flaş....Türk vatandaşı olup Türk milli takımında oynaması gündemde olan hatta bunun için sünnet bile olan tsubasa Holosko'dan sonra Beşiktaş formasını giyen bir başka futbolcu oldu Japonyada bir spor kanalına yaptığı açıklamada youtube'dan izleme şansı bulduğu Çarşıdan çok etkilendiğini, daha önce böyle bir taraftar görmediğini Japonyada taraftarların çocuk gibi kaldığını, 3'lüye bayıldığını belirtti ve ayrıca kartal gol gol gol tezahüratı ile kartal vuruşunu 3 kat etkiye çıkarıp rakiplerin, sahanın, kalecilerin canına okuyacağını, kırmadık kale direği kalmayacağını iddia etti ve röportaj sonrası sırtına geçirdiği bjk formasıyla kartal vuruşu çalışmalarına başladı...

Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
Stormrage

TecrübeLi
TecrübeLi

Level : 23
Paylaşım: 931 / 1225  
 76%
Güç:      0 / 585  
 0%
Tecrübe:  49 / 65  
 75%
ForumTarih: Cmt 15 Kas 2008 15:02    Mesaj konusu: Tsubasa Türkiye Milli Takımında! ...ve Diğer Gelişmeler... Alıntıyla Cevap Gönder

:D :D :D

hoş =)

bunu bi yerlerden bulup izlemek lazım tekrar =Pp

tesekkurler Ozzy =)
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder
Ozzy

TecrübeLi
TecrübeLi

11%
 100%
 73%
ForumTarih: Cmt 15 Kas 2008 21:03    Mesaj konusu: Tsubasa Türkiye Milli Takımında! ...ve Diğer Gelişmeler... Alıntıyla Cevap Gönder

Stormrage demiş ki:
:D :D :D

hoş =)

bunu bi yerlerden bulup izlemek lazım tekrar =Pp

tesekkurler Ozzy =)

Aynen biryerlerden bulsak hoş olur (:

Vakabayaşiyi hatırlıyorumda ne deli bir kaleci idi o (:
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
delimanyak

AsıLMizaH FaN
AsıLMizaH FaN

Level : 61
Paylaşım: 17754 / 17754  
 100%
Güç:      0 / 8476  
 0%
Tecrübe:  225 / 420  
 53%
ForumTarih: Pzr 16 Kas 2008 00:43    Mesaj konusu: Tsubasa Türkiye Milli Takımında! ...ve Diğer Gelişmeler... Alıntıyla Cevap Gönder

biz bunun arşivini toplamaya çalışıyoruz arkadaşla 123 bölüm mü neydi öle bişiydi :D
tamamlayınca hallederiz =)

[ aptalın aptal olduğunu bilmek ve ona göre davranmak kibir değildir ] (^^,)
Başa dön
Ozzy

TecrübeLi
TecrübeLi

11%
 100%
 73%
ForumTarih: Pzr 16 Kas 2008 10:47    Mesaj konusu: Tsubasa Türkiye Milli Takımında! ...ve Diğer Gelişmeler... Alıntıyla Cevap Gönder

delimanyak demiş ki:
biz bunun arşivini toplamaya çalışıyoruz arkadaşla 123 bölüm mü neydi öle bişiydi :D
tamamlayınca hallederiz =)

Ooo çok sağol,tamam o zmn. . .Arşiv tamam olunca senden haber bekliyoruz ona göre (:
Başa dön
pıtırcan

KıdemLi
KıdemLi

Level : 52
Paylaşım: 6899 / 10781  
 64%
Güç:      0 / 5147  
 0%
Tecrübe:  251 / 291  
 86%
ForumTarih: Pzr 16 Kas 2008 12:46    Mesaj konusu: Tsubasa Türkiye Milli Takımında! ...ve Diğer Gelişmeler... Alıntıyla Cevap Gönder

arşıv tamamlanınca ben de payıma düşeni istiyorum yetkililere duyrulur :D

valla ozzy sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün ne diyim (= tusu can kısmında koptum zaten :D dedim tsubasa da bendenmiş :Ç
benimle oynar mısın benimle umutla ve neşeyle.
benimle oynar mısın benimle..
Başa dön
Ozzy

TecrübeLi
TecrübeLi

11%
 100%
 73%
ForumTarih: Pts 17 Kas 2008 00:03    Mesaj konusu: Tsubasa Türkiye Milli Takımında! ...ve Diğer Gelişmeler... Alıntıyla Cevap Gönder

pıtırcan demiş ki:
arşıv tamamlanınca ben de payıma düşeni istiyorum yetkililere duyrulur :D

valla ozzy sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün ne diyim (= tusu can kısmında koptum zaten :D dedim tsubasa da bendenmiş :Ç

Amin amin,sende sağol Pıtırcan,cidden bir yerden bir adaşlık oluşmuş desene (:
Başa dön
pıtırcan

KıdemLi
KıdemLi

Level : 52
Paylaşım: 6899 / 10781  
 64%
Güç:      0 / 5147  
 0%
Tecrübe:  251 / 291  
 86%
ForumTarih: Pts 17 Kas 2008 10:16    Mesaj konusu: Tsubasa Türkiye Milli Takımında! ...ve Diğer Gelişmeler... Alıntıyla Cevap Gönder

he valla ben zaten tusu can ı pek bi severdim böylece bağımız daha bi kuvvetlendi 8:
benimle oynar mısın benimle umutla ve neşeyle.
benimle oynar mısın benimle..
Başa dön
Rapking

Co Administrator
Co Administrator

Tema: subSilver

Level : 38
Paylaşım: 1131 / 4353  
 26%
Güç:      0 / 2078  
 0%
Tecrübe:  96 / 153  
 62%
ForumTarih: Per 20 Kas 2008 23:56    Mesaj konusu: Tsubasa Türkiye Milli Takımında! ...ve Diğer Gelişmeler... Alıntıyla Cevap Gönder

adamım olur kendisi küçüklükten beri oyunuyla hala kendimden geçerim(oyunu= ateri oyunu düşünün :D) süper paylaşım sağol abi =)
Stormrage

TecrübeLi
TecrübeLi

Level : 23
Paylaşım: 931 / 1225  
 76%
Güç:      0 / 585  
 0%
Tecrübe:  49 / 65  
 75%
ForumTarih: Cum 21 Kas 2008 06:35    Mesaj konusu: Tsubasa Türkiye Milli Takımında! ...ve Diğer Gelişmeler... Alıntıyla Cevap Gönder

bu arada, şu Tsu nun agzının kapalı olma ihtimali kaçtır ya (=
Başa dön
Mesajları göster:   
Cevap Gönder AsiLMizaH.CoM Forum Ana Sayfası » Komik ResimLer » Tsubasa Türkiye Milli Takımında! ...ve Diğer Gelişmeler... Saatler GMT +2 zaman dilimine göredir
Sayfa: 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Başlıklar
Konu Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Children Of Bodom, Exodus, Sepultura Yılbaşı Türkiye Konseri LoRd_AsiL Rock & MetaL 1 Pts 29 Arl 2008 01:25
Yeni mesaj yok Milli Piyango delimanyak GünceL KonuLar 2 Çar 10 Arl 2008 21:00
Yeni mesaj yok MiLLi TaKıM DiaLoGLaRı BurJin Komik YazıLar 5 Pts 24 Kas 2008 14:47
Yeni mesaj yok Türkiye En İyiler arasında 15. sırada Ozzy GünceL KonuLar 2 Cmt 15 Kas 2008 13:51
Yeni mesaj yok Türkiye Rekor Oyla Konsey'e Girdi Ozzy GünceL KonuLar 0 Cmt 18 Ekm 2008 15:42

mizah komik forum oyun animasyon en çok video yuotube komedi komik animasyonlar mizah forum komik videolar oyunlar animasyon oyunlar forum mizah animasyonlar videolar komik forum youtube mizahi forum komik asil komik resimler karikatürler eğlence eğlenceli resimler wallpaperler rock metal rap müzik sayfaları komikler karikatür siteleri yutube yotube web sitesi sayfası

Designed by AsiL Bilişim based on phpbb
All Rights Reserved © 2006 AsiLMizaH.CoM :: Top