| Yazar |
Mesaj |
Amaru TecrübeLi

Cinsiyet:  Yaş: 16 Şehir: mersine yakın ama halk bursaya bağlanmak istiyor Ruh Hali: 
Level : 25
|
Tarih: Per 28 Ağu 2008 18:20 Mesaj konusu: terjude'ye Armağanımdır..Leonidas'a Nolmuş Böyle?? |
|
|
|
|
mihihihahah  _________________
TANRI DAĞI (TENGRİ TAGH) |
|
| Başa dön |
|
 |
hawa TecrübeLi

Level : 21
|
Tarih: Per 28 Ağu 2008 22:37 Mesaj konusu: terjude'ye Armağanımdır..Leonidas'a Nolmuş Böyle?? |
|
|
biraz kayma var sankim  _________________ Kasar Y.o.k Dediqin Bi yer Varmı Bildiğin?
Basitler İFTİRA eder.
Acizler ŞİKAYET eder.
ASİLLER de İDARE EDER ... |
|
| Başa dön |
|
 |
terjude TecrübeLi

Ruh Hali: 
Level : 22
|
Tarih: Cum 29 Ağu 2008 09:34 Mesaj konusu: terjude'ye Armağanımdır..Leonidas'a Nolmuş Böyle?? |
|
|
muhahaha bu filmide gördüm meet the spartans (komedi) :DDDDDD
buyur sna gerçek leonidas   _________________

|
|
| Başa dön |
|
 |
hawa TecrübeLi

|
Tarih: Cum 29 Ağu 2008 10:40 Mesaj konusu: terjude'ye Armağanımdır..Leonidas'a Nolmuş Böyle?? |
|
|
armağanını beğenmişsin  _________________ Kasar Y.o.k Dediqin Bi yer Varmı Bildiğin?
Basitler İFTİRA eder.
Acizler ŞİKAYET eder.
|
| Başa dön |
|
 |
terjude TecrübeLi

Ruh Hali: 
|
Tarih: Cum 29 Ağu 2008 19:51 Mesaj konusu: terjude'ye Armağanımdır..Leonidas'a Nolmuş Böyle?? |
|
|
 bu filmi öncedende görmüştüm savaş sırasında birbirlerini gebertmiolar rap yapıp dövüşüolar bi bölümünde gta tarzı oluo perslinin tekini arabadan atıo mütiş gülmüştüm meet the spartansa this is spartaa die barıo tükürükler çıkıo persliyi atıo sora rap çiler gelio adamı bunuda at dio sora american idola gelio masayla birlikte atıo sora bebei olan bi kadın şarkı sölüo onuda atıo mütiş bi film meet the spartans gülmekten ölmüştüm ama leonidasın gerçeini görmek isteyen 300 spartans ı izlesin  _________________

|
|
| Başa dön |
|
 |
Amaru TecrübeLi

Cinsiyet:  Yaş: 16 Şehir: mersine yakın ama halk bursaya bağlanmak istiyor Ruh Hali: 
|
Tarih: Cmt 30 Ağu 2008 16:11 Mesaj konusu: terjude'ye Armağanımdır..Leonidas'a Nolmuş Böyle?? |
|
|
| terjude demiş ki: |
 bu filmi öncedende görmüştüm savaş sırasında birbirlerini gebertmiolar rap yapıp dövüşüolar bi bölümünde gta tarzı oluo perslinin tekini arabadan atıo mütiş gülmüştüm meet the spartansa this is spartaa die barıo tükürükler çıkıo persliyi atıo sora rap çiler gelio adamı bunuda at dio sora american idola gelio masayla birlikte atıo sora bebei olan bi kadın şarkı sölüo onuda atıo mütiş bi film meet the spartans gülmekten ölmüştüm ama leonidasın gerçeini görmek isteyen 300 spartans ı izlesin  |
güzel film ama iğrenç olaylar da yok değil di mi  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
terjude TecrübeLi

Ruh Hali: 
|
Tarih: Cmt 30 Ağu 2008 20:23 Mesaj konusu: terjude'ye Armağanımdır..Leonidas'a Nolmuş Böyle?? |
|
|
oda dooru iğrenç olaylarda var mesela komutanın oğlunun kafası koparak ölmesi (babasının önünde) ve ilk bölümdeki kurtun ağzına leonidasın mızraı sokması _________________

|
|
| Başa dön |
|
 |
hawa TecrübeLi

|
Tarih: Pzr 31 Ağu 2008 11:54 Mesaj konusu: terjude'ye Armağanımdır..Leonidas'a Nolmuş Böyle?? |
|
|
ıyk  _________________ Kasar Y.o.k Dediqin Bi yer Varmı Bildiğin?
Basitler İFTİRA eder.
Acizler ŞİKAYET eder.
|
| Başa dön |
|
 |
Amaru TecrübeLi

|
Tarih: Pzr 31 Ağu 2008 20:30 Mesaj konusu: terjude'ye Armağanımdır..Leonidas'a Nolmuş Böyle?? |
|
|
onu demiyorum meet tha spartans'da..
erkeklerin selamlaşması..vs  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
terjude TecrübeLi

Ruh Hali: 
|
Tarih: Pts 01 Eyl 2008 11:50 Mesaj konusu: terjude'ye Armağanımdır..Leonidas'a Nolmuş Böyle?? |
|
|
he evt o çok komiime gidio  _________________

|
|
| Başa dön |
|
 |
|