| Yazar |
Mesaj |
Gitarist BağımLı

Level : 19
|
Tarih: Pzr 02 Eyl 2007 23:26 Mesaj konusu: temel ile bush |
|
|
|
|
Birgün temel ile bush sokakta gezmeye cikmislar.--birden arkalarindan yamyamlar temel ile bushu
kovalamaya baslamislar.temel ile bush korkudan hizli hizli kacmislar.temel bir agac bulup üstüne
tirmanmis.bush ise assagida kalmis.yamyamlar bushu yakalayip bayilana kadar dövmüsler,ve bayiltip
gitmisler temel hemen yamyamlar gittikten sonra assagiya inip bush u hastaneye kaldirmis.Bush ilesip
temele cok tesekkür etmis.Birgün yeniden temel ile bush gezmeye cikmislar.gine arkalarindan
yamyamlar gelmis temel hemen bir agac bulup tirmanmis bush ise yine assagida kalmis.yamyamlar bush u
yine bayilana kadar dövmüsler.ve yine bayiltip gitmisler.temel hemen assagiya inip bushu hastaneye
kaldirmis.Bush ilesmis.temele tesekkür edip ona demiski gel seninlen bir daha gezmeye cikalim.temel
tamam demis.gine gezmeye cikmislar bu sefer arkalarindan yamyamlar gine gelmis bush ama bu sefer cok
hazirlikliymis.ayaklarinin altina taktigi yaylarlan hemen agaca tirmanmayi basarmis.ve bu sefer
temel assagida kalmis.yamyamlar demiski ya hep assadakini dövüyoz birazda agactakini dövelim diyerek
bush u assagiya indirim ve gine bushu bayilana kadar dövmüsler.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
s_ocean Fanatik

Level : 32
|
Tarih: Pts 03 Eyl 2007 01:14 Mesaj konusu: temel ile bush |
|
|
ben bunu bi başka biliyorum sanki... _________________ "İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler."
Moliere
|
|
| Başa dön |
|
 |
020202Yeni

Ruh Hali: 
Level : 1
|
Tarih: Sal 09 Ekm 2007 16:07 Mesaj konusu: temel ile bush |
|
|
| s_ocean demiş ki: |
|
ben bunu bi başka biliyorum sanki... |
bnde uahuah  |
|
| Başa dön |
|
 |
Amaru TecrübeLi

Cinsiyet:  Yaş: 16 Şehir: mersine yakın ama halk bursaya bağlanmak istiyor Ruh Hali: 
Level : 25
|
Tarih: Per 24 Nis 2008 16:39 Mesaj konusu: temel ile bush |
|
|
hiç komik olmadığı kanısındayım. _________________
TANRI DAĞI (TENGRİ TAGH) |
|
| Başa dön |
|
 |
cu-62 Psikopat